Proaktív

"Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket." Voltaire ... Avagy: Proaktív: előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló

Friss topikok

Linkblog

HTML

Villáminterjú – Mit tesztel a toborzási szakember 10 perc alatt?

2008.09.25. 13:14 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

Tudta-e Ön, hogy az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) 2007-ben januártól októberig munkaügyi ellenőrzés keretében?



    *      több, mint 115.000 jogsértést tárt fel
    *      több, mint 5 milliárd forint bírságot szabott ki, amely adók módjára behajtandó köztartozásnak minősül
    *      több, mint 172.000 ellenőrzött munkavállaló közül több, mint 117.000 munkavállaló vonatkozásában állapította meg, hogy szabálytalanul foglalkoztatták őket

Tudta-e Ön, hogy amennyiben munkaügyi bírságot szabnak ki a cége ellen, 3 évig nem vehet részt közbeszerzési eljárásban, és 2 évig nem kaphat semmilyen állami támogatást.

Ismeri-e Ön az OMMF új bírságpolitikájának fő célkitűzéseit?

Ismeri-e Ön az OMMF ellenőrzési mechanizmusát?

Vajon az Ön nyilvántartásai kiállnák-e egy munkaügyi ellenőrzés próbáját?

A képzés során megszerzett tudás segít abban, hogy felkészülten állhasson egy munkaügyi ellenőrzés elé. Még többet tehet azért, hogy az Ön által irányított munkahelyen a munkavállalók foglalkoztatása a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően történjen, és segítségével elkerülheti a jelentős munkaügyi bírságokat.

A képzés célja részletesen áttekinteni a munkaügyi ellenőrzés teljes rendszerét, tematikusan összegyűjtve azon szabályokat, amelyek ismerete szükséges ahhoz, hogy a felügyelő egyik ellenőrzési tárgykörben se találjon az Ön cégénél hiányosságot, illetve megismerni a vonatkozó jogszabályokon keresztül, gyakorlati példákkal az ellenőrzés folyamatát.

Az internetes tanulási forma kényelmesebb a "klasszikus" oktatási formáknál: Ön akkor ül a képernyő elé, amikor alkalma van rá; otthonról vagy akár munkahelyéről tanulhat, bármikor elkezdheti vagy szüneteltetheti a tanulást, így maga szervezheti tanulási idő- és munkarendjét. Ha szükségesnek érzi, egy-egy anyagrészt többször is átolvashat (a kurzus anyagát ki is nyomtathatja, hogy később, egy adott problémánál segítségére lehessen), és a leckékhez kapcsolódó ellenőrző kérdések révén azt is megtudja, hogy sikerült-e elsajátítania az adott anyagrészt.

A képzés indulása: 2008. október 20.

Jelentkezési határidő: 2008. október 6.

Olvasd tovább...>>

Címkék: blog hírek aktuális állás cég kkv gazdagság aktualitások

A bejegyzés trackback címe:

https://proaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr16680948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása