Proaktív

"Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket." Voltaire ... Avagy: Proaktív: előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló

Friss topikok

Linkblog

HTML

Az innovatív megoldások segíthetnek válság idején is...

2009.07.01. 02:43 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

Az ellátási láncok hatékonyságát javító innovatív megoldások álltak a GINNT Expo középpontjában. Az új technológiák segítségével gyorsabb lehet a kommunikáció a beszállítók és megrendelők között vagy hatásosabb a hamisítványok elleni védekezés.

 

Idén rendezték meg először a Nemzetközi Innovációs Megoldások Kiállítását (GINNT Expo), ahol számos szakterület legfrissebb technológiai megoldásai mutatkoztak be. A kiállítás célja kapcsolatot teremteni a kkv-k és az innovatív gondolkodók, fejlesztők között. Az előadásokkal egybekötött rendezvény középpontjában a legújabb nemzetközi szabványfejlesztéseken alapuló automatikus azonosítási technológiák álltak - így a rádiófrekvenciás megoldások, a kétdimenziós vonalkódok és az elektronikus adatcsere technológiák.

A válságban sajnos a vállalatok először az olyan területeken kezdik a költségmegtakarítást, mint az oktatás vagy a kutatás-fejlesztés, holott éppen az innováció lehet a kivezető út, amivel később versenyelőnyre tehetnek szert a proaktív társaságok - mondta Rubik Ernő, a rendezvény fővédnöke. Loschinger Tamás, az expót szervező LT Communication Kft. ügyvezetője szerint az első alkalommal megrendezett kiállítás átfogó jellegű, de a későbbiekben tervezik a rendezvény szakterületek szerinti szétbontását. Olvasd Tovább!...>>

Címkék: blog web2 internet siker aktuális cég proaktiv aktualitások

A bejegyzés trackback címe:

https://proaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr551219219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása