Proaktív

"Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket." Voltaire ... Avagy: Proaktív: előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló

Friss topikok

Linkblog

HTML

A fogyasztó nem is ember, ne létezzen csak fogyasszon...

2008.10.17. 04:54 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

"A fogyasztóknak inkább ösztöneik vannak, mint akaratuk - hangzott el Macher Szabolcs kissé szürreális hangvételű előadásán, az Internet Hungary első napján."

Tovább a cikkhez:...>>


Férj feleséghez:

- Majd ha kíváncsi leszek a véleményedre, megmondom mi az!

Végül is... megmondta a frankót Szabolcs barátunk (is)!


"A helyzeten azonban a szakember szerint az változtatott, hogy a fogyasztók olyan eszközöket kaptak a kezükbe, amelyek lehetővé teszik ezen üzenetek kikerülését."

Az már meg sem fordul a szakemberúr fejében, hogy Ő is fogyasztó?
Szerinte Ő mint fogyasztó, reklám fogyasztó nem fejlődik?

Én mint (reklám)fogyasztó igen is fejlődöm, egyre jobban és gyorsabban, szűrök, választok, figyelmen kívül hagyok, választok, összehasonlítok, ajánlásokat keresek/kérek...

Természetesen továbbra is meggyőzhető vagyok, sőt manipulálható is. Manipulálható akkor leszek, ha valaki jobban "ért hozzám", mint én magam.

Nem érzem úgy, hogy csak azokat az eszközökkel vagyok képes védekezni amit a "tiszteltszakemberúrtól" kapok.

"reklámellenes páncéllal fölvértezve"

még jó, hogy most nem lát senki elég vizuális típus vagyok. :))

Az igazán jó reklámok, nem látszanak reklámnak!

Jaaa, hogy a "zinternetkonferencián", csak óriásplakátban, TV, meg rádió imázsreklámban tetszenek gondolkodni?! - Naná meg minimum több milliós, költségvetésben?

Akkor mi van, ha ROI-t kérek?

Címkék: marketing blog web2 onlinemarketing közösség reklám web üzlet aktuális trend cég elvont long tail proaktiv aktualitások

A bejegyzés trackback címe:

https://proaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr43718132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása