Proaktív

"Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket." Voltaire ... Avagy: Proaktív: előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló

Friss topikok

Linkblog

HTML

A GKM szakmai egyeztetést hív össze az „internetadóval” kapcsolatban…

2008.04.21. 10:11 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

Az ember csak kapkodja a fejét! Vagy nem itt élt, vagy álmokat kerget az, aki azt hitte, hogy vizitdíj és hasonló nyalánkságok leszavazása következményeit máshol nem sarcolják. Tudom hogy az ”internetadó” nem fog szegénységbe taszítani senkit, tán kissé a terjedést korlátozza.
Az üzenetével viszont vitatkoznom kell, nem értem és nem hiszem, hogy észérvek alapján ez vállalható a ma Európájában. Amikor teljes városrészek, városok tán még régiók is az ingyenes Internet megoldási lehetőségeit keresik.

Provokátor

Aktualitása!

Címkék: blog politika internet közélet aktuális abszurd gondolatébresztő elvont e társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://proaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr82435029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása