Proaktív

"Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket." Voltaire ... Avagy: Proaktív: előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló

Friss topikok

Linkblog

HTML

Előre megfontolt, aljas szándékból elkövetett…

2008.04.21. 11:16 | vallalkozasiotletek.com | 6 komment

…Virtuális kalandozásaim!




Az elmúlt hétvégén saját online dolgaim helyett kizárólag a blogvilágba ástam bele magam, make relax ahogy mondja angol. Valóban pihentető, valóban gondolatébresztő emberekkel, gondolatokkal találkoztam.

A szabadság hibás értelmezése, és az arctalan önmegvalósítás sajnos néha virtuális önkielégítésbe csap át. Másik árnyoldala az online világnak a minimum „kettészakadása” az online, és ezzel együtt természetesen nem online (offline) közönségnek.
Viszont építő megtapasztalása sok nyíltszívű, széles látókörű, hiteles egyéniség a webnaplók mögött. Bizalomgerjesztő tud lenni a számomra a kreatív, a tudását önként, még ha nem is érdek nélkül megosztó blogger.

Proaktív

Címkék: blog web2 közösség internet aktuális gondolatébresztő relax e társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://proaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr30435124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nakonxi Pál 2008.04.21. 14:23:55

Ezt a bejegyzést pont ott fejezted be, ahol a lényeget kéne kezdeni!

vallalkozasiotletek.com · http://vallalkozasiotletek.com/ 2008.04.21. 16:05:13

Kedves Pali,

Szivesen olvasnam nalad a lenyeget!

Provokator

Doris · http://doris.blog.hu 2008.04.26. 22:05:11

Saját online dolgaid? Miféle dolgod van online? A neten dolgozol?
Amit nem értek: "minimum kettészakadása az online, és ezzel együtt természetesen a nem online világnak"...ezt nem tudom értelmezni. Magyarázd meg kicsit bővebben léci.

vallalkozasiotletek.com · http://vallalkozasiotletek.com/ 2008.04.27. 00:41:35

"minimum kettészakadása az online, és ezzel együtt természetesen a nem online világnak"...ezt nem tudom értelmezni. Magyarázd meg kicsit bővebben léci.”

Indulj ki magadból, főleg online olyan közegben igyekszel mozogni, ahol számodra fontos infókat kapsz. Illetőleg olyan közegben érzed magad, jól ahol megerősítést kapsz. Ezek a „fórumok” nyelvi, gondolati, szakmai… szlenget használnak, és akkor már a politikáról ne is beszéljünk. A szleng már önmagában is behatárol, a mögötte álló gondolkodás, attitűd még inkább. Ezek pedig inkább a falakat építenek, mint hidakat.

Provokátor

ui.: ha érdekel az online érdekeltségem, írj mailt tudod a cimem!

Doris · http://doris.blog.hu 2008.04.27. 06:35:35

Vagyúúúgy...értem...és ez tetszik. Ezen még nem is gondolkodtam. Dehát valóban. Ez egy választható közeg, ahol nem tetszik, odébbállok, aki nem tetszik, ahhoz nem szólok. Ez kint ben így van. Mindjárt van magyarázat arra, miért nehezebb a net világában felnövő nemzedéknek kapcsolatokat találni a kinti világban. :-)

proaktiv · http://proaktiv.blog.hu/ 2008.04.27. 13:56:06

Valóban így van, de tudni kell, aki ebben a közegben nő fel, és értékén képes kezelni ezeket a dolgokat, kialakít szabályokat, illetve néhányat megtanul és betart, gazdagabban fog kijönni…
Természetesen lesz nagyon sok vesztese is, valaki önhibájából, mások a pedig az Internet vámszedői miatt.
Többek közt ezek a tendenciák azok, melyek az online üzleti élet új kihívását jelentik, mert az online megoldást offline is ki kell vinni, pont annyira szükségszerű, mint az offline céggel online megjelenni

Az üzleti életben pont ezek jelentenek kihívást, amit az Internet web2nek nevez, annak egy része alkalmazás, megoldás rendszerek, a másikrésze az új médiaközeg. Aki lemarad kimarad!

Provokátor
süti beállítások módosítása