Proaktív

"Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket." Voltaire ... Avagy: Proaktív: előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló

Friss topikok

Linkblog

HTML

FIGYELEM! BOMBA Fedélzeten...

2008.09.16. 08:28 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

Avagy hogyan, kapartasd ki leendő konkurenciáddal a gesztenyét! És diktáld a feltételeket, mindezt a pici értékhez képest ingyen!



Vida Ági cikke Gyors leszek, de hasznos :)) indított egy kis továbbgondolásra. Első körben úgy éreztem kár véleményezni. De a kis ördög nem hagy nyugodni, ami mint tudott ott lakik a részletekben, a részletek meg az OTP-ben-nél-től (nem kívánt rész törlendő).
Ági eme bizalomgerjesztő posztjában az Internet Hungary 2008 ígéretes pályázatára hívja fel a figyelmet.


A pályázat linkje!


Nem vagyok egy kimondottan üldözési mániában szenvedő alkat, de…
Mi lesz a nem értékelt, a pixisbe bele nem férő pályaművek sorsa, amik esetleg egyenként vagy kimazsolázva jó koncepciókezdeményeket, megfelelő anyagi háttérrel rendelkező média (?) személyiségek (?) ázsióját növelik tovább?
„KIVÁLASZTOTT” pályázók, pályaművek sorsa? Egy grémium dönti el, hogy mikor mennyit és hogyan profitálhat az ötletgazda?


FIGYELEM!
Ne feledjük egy valódi nagy áttörést jelentő piaci koncepció, nem csak hatalmas jövedelmet jelenthet a tulajdonosnak, illetve partnereinek. Hanem a piaci szereplők mozgásterét, pozícióit változtatja meg!
Egy ilyen nagy durranást beváltani egy Laptopra?
Ráadásul nem is TE mint potenciális internetmillókat jelentő, eljárás, ötlet, koncepció feltalálója, tulajdonosa diktálod?
Tudom nagy a csábítás, az elismertség, az ismertség…
De a rivaldafény ne vakítson el senkit! Legalábbis konzultálj jogászoddal, ügyvédeddel, jogi szakértőddel!

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

A bejegyzés trackback címe:

https://proaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr45665584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása