Proaktív

"Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket." Voltaire ... Avagy: Proaktív: előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló

Friss topikok

Linkblog

HTML

Két tévhit, ami miatt, tán Te sem hiszel az online vállalkozásban…

2008.04.10. 21:28 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

Az előbbit csak mondjuk, a másodikat hibásan értelmezzük. Nézzünk tehát e mondatok mögé!

 

A tudás önmagában semmit sem ér, vagy meg kell osztanod, pénzért és vagy emberbaráti célból. Mivel ez egy üzleti témájú cikk, ezért a tudásértékesítésről, mint lehetőségről beszélek neked. Az Internet valóbban kedvező árú megoldás a számodra, ha információt, azaz megoldást keresel, ha értékesíteni akarsz.

Valóban vannak ingyenes lehetőségek, hirdető, információk, sorolhatnám...

A felületes szemlélő számára ez az ellentmondás feloldhatatlan, ha valami ingyen van, akkor hogyan lesz ebből hasznom?! Nyilván egy újabb lehúzás, beszervezés, átverés. – mondod. Mondatod! Sőt jogosan, hisz vagy neked vagy legalább egy közeli ismerősnek, vot ilyen negatív tapasztalata.

Ki és mivel tudna téged meggyőzni az ellenkezőjéről?
Egy barát akiben megbízol, esetleg egy menő vállalkozó?

Címkék: marketing blog web2 közösség reklám internet közélet gondolatébresztő e társadalom internetizlések

A bejegyzés trackback címe:

https://proaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr78420441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása