Proaktív

"Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket." Voltaire ... Avagy: Proaktív: előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló

Friss topikok

Linkblog

HTML

Irj! Publikálj, Fordits! - Szerezz ismertséget, keress Pénzt!

2008.04.16. 01:59 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

Divatos web2.0ás kifejezéssel élve, válj Guruvá!


Azaz tedd ki az asztalra ami benned van, nyirbáld meg a marketingbüdzséd, ha egyáltalán van ilyen...

Az álmos könyv és a nagyok is azt tanácsolják tedd közszemlére a tudásod. Kezd el Te magad épiteni a tudásalapú társadalmat. Keresd az a formát amivel az érdekldőid eléred, keresd azt a stilust amit a TE nagyérdemüd legjobban "bekajol".

Néhány lehetőség a teljesség igénye nélkül:




Shvoong
Világméretű kivonat webhely


- A Netpreneur.hu magazin ingyen elérhető tartalomszolgáltatásával összehozza a szerzőket és az internetes vállalkozásokat. Rendszerünkben a szakértők elérhetővé tehetik írásaikat más honlap tulajdonosok számára. Folyamatosan bővülő adatbázisunk minőségi és eredeti írásokból áll a tartalomra éhező magyar nyelvű honlapok és hírlevelek számára. ( Forrás: www.netpreneur.hu )

- Utoljára, de nem utolsó sorban, a blogokban rejlő lehetőségek, melyek céged illetve pénztárcád kondicióit is javithatják.  Erről még lesz szó...

Címkék: marketing blog onlinemarketing internet gondolatébresztő e társadalom internetizlések

A bejegyzés trackback címe:

https://proaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr15427627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása