Proaktív

"Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket." Voltaire ... Avagy: Proaktív: előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló

Friss topikok

Linkblog

HTML

Ha nincsenek millióid, reklámra...

2008.04.07. 20:51 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

Ha eredeti ötleted sincs...

 

 




Te mire indulsz be? Formás testek? Nagy ötlet? Lendület, érzések, érzelem, értelem…



Leggyakrabban a saját belső elvárasainkat vetítjük ki a reklámokra, ha ütősen átjön, akkor nyert ügy,  ha nem, akkor jön puhítás. A szakik azt mondják, hétszer kell látnunk egy reklámot, hogy beivódjon a tudatalattinkba.
Érzéseink, motivációink, pillanatnyi hangulatunk meghatározza mennyire nyeljük be a dögös csajokat az Axe reklámokban… Mennyire hisszük el na most aztán ragadni fognak! 

Mert ugye olyan, hogy szkeptikus reklámfogyasztó, olyan nincs!!! 

Viszont van rosszul irányzott, hibásan adagolt reklám,

 

Micsoda biznisz van ebben? 

Gondoljuk picit tovább, ha személyreszabott reklámokkal bombáznának, olyan érzést váltana ki belőled minden reklám, hogy ez nekem szól!

Félelmetes, pedig az online világ efelé tart, nincs kétségem, hogy hamarosan jönni fog, mobilon, wapon, sőt a tömegmédiákon!

 

Provokátor

Címkék: marketing mobil blog web2 reklám közélet wap abszurd gondolatébresztő elvont pofonok e társadalom internetizlések

A bejegyzés trackback címe:

https://proaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr66415879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása